Ta en kjappis

Vil du ha litt mer guffe i sexlivet ditt, bør du prøve en kjappis. Her er noen tips for deg som vil bli førsteelsker igjen.

Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: Foto: Colourbox.com
Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stress, mørketid og lange dager på jobb kan legge en demper på sexlivet. Men fortvil ikke, en spontan greie trenger ikke å ta mer enn ti minutter. Og for mange kan dette være redningen for sexlivet.

Den svenske avisen Expressen serverer deg tre gode kjappis-stillinger:

DoggyDette er den ultimate kjappis-stillingen, og kanskje den aller beste. Hun lener seg mot en vegg og han tar henne bakfra i stående stilling. Fungerer også fint for to menn, men ikke like bra for to kvinner.

SpeiletDenne stillingen forutsetter at dere ligger på et flatt underlag. Han ligger på ryggen med skrevende ben, mens hun ligger over ham i samme stilling og holder sine føtter over hans, Det er hun som kontrollerer rytmen gjennom å bevege seg mot ham. Passer bra for to kvinner, mindre for to menn.

SfinxenPasser kanskje best for heterofile, men homofile kan også benytte seg av denne stillingen. Kan utføres både forfra og bakfra. Forfra sitter hun overskrevs på ham der det er sitteplass, for eksempel en parkbenk. Bakfra sitter hun i fanget hans med ryggen mot hans mage. Som kjappis er denne uovertruffen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer