Ta en power snack

Redd for usunne mellommåltider? Dette kan du spise uten å sette januarslankingen på spill.

Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: Colourbox.com
Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du noen gang tenkt på at veien til et sunnere og slankere liv kan ligge i det du spiser mellom måltidene? Du kan komme raskere tilbake til idealvekten din hvis du satser på sunnere alternativer mellom måltidene.

Ifølge en ny undersøkelse utført av Kellogg’s, sier 59 prosent av britiske kvinner at de ser rødt når de får en akutt sultfølelse rundt klokken halv fem, skriver britiske Mirror. Føles det kjent? Kroppen din blir derimot både gladere og roligere hvis du sørger for sunne og riktige mellommåltider.

Slik får du kontroll på matkicket!

- Det er en myte at snacks er usunt. Hvis du passer på kaloriene og unngår for mye fete og søte snacks som potetgull og sjokolade, kan de bidra til å holde deg slank og mer fokusert, sier Dr. Sarah Schenker til Mirror.

Hun mener hemmeligheten ligger i å ta et mellommåltid når du virkelig trenger det, og å velge de smarte alternativene.

Superenkelt å spare kalorier

Seks energiske mellommåltider

1. En liten grov scone med en halv most banan. Dette er ideelt for deg som har behov for noe søtt. Men fiberen og de tørkede fruktene i sconen vil sørge for en langsommere blodsukkerøkning. Dermed får du ikke de store variasjonene mellom høyt og lavt blodsukker, som du får når du spiser sjokolade og kjeks. Bananer øker opptaket av magnesium og vitamin B6. 189 Kcal, 2 gram fett

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer