Ta sjansen på RISK!

Ta sjansen på RISK - kjøp sparebankenes grunnfondsbevis før nyttår! Med dagens kursbilde og ikke minst RISK-reglene kan en slik handel gi deg skyhøy fortjeneste. Men skynd deg, siste frist er onsdag 30. desember.

Tar du sjansen på RISK? Her er det penger å hente!
Tar du sjansen på RISK? Her er det penger å hente! Vis mer
Publisert

Handelsbanken Markets forteller til DinSide at det ligger betydelige RISK-verdier i flere av sparebankenes grunnfondsbevis som markedet ennå ikke har oppdaget. Er du smart og kjapp kan en RISK-motivert handel i romjulen gi deg en betydelig avkastning allerede i januar. Men skynd deg, siste frist for kjøp av grunnfondsbevis i år er onsdag 30. desember. Hvilke grunnfondsbevis du bør handle med tanke på RISK-fortjeneste får du vite nederst i denne artikkelen.

Forutsetningen for at du skal lykkes med en RISK motivert handel er imidlertid at du handler grunnfondsbevis med en undervurdert RISK-verdi. I forrige uke var Sparebanken Vest et eksempel på dette. For enkelhets skyld bruker vi Sparebanken Vest som eksempel i denne artikkelen. Men ifølge Handelsbanken Markets er det for sent å handle grunnfondsbevis i Sparebanken Vest nå.

- Etter at Aftenposten omtalte Sparebanken Vests grunnfondsbevis i en artikkel mandag 21. desember har markedet presset opp kursen fra 126 kroner til 138 kroner. Etter vår mening er dermed ”piffen” tatt ut av dette verdipapiret med tanke på RISK-motivert handel, sier analytiker Torbjørn Martinsen i Handelsbanken Markets til DinSide.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer