Ta svenskehandelen fra sofaen

Nordby supermarkeds netthandelsløsning gjør det lett å handle - og å sjekke om det faktisk lønner seg.

KLIKK OG HENT: I disse skrankene, rett til høyre for Nordby Supermarked, kan du plukke opp varer du har bestilt og betalt på nettet. Foto: Mathent.se
KLIKK OG HENT: I disse skrankene, rett til høyre for Nordby Supermarked, kan du plukke opp varer du har bestilt og betalt på nettet. Foto: Mathent.se Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke lenge siden vi kunne melde at det er historisk høye priser og prisvekst på andre siden av grensen, men det er fortsatt mulig å gjøre kupp, spesielt på store forpakninger, kjøtt og mineralvann.

Men så er det butikkene, da. Grensehandelbutikkene er enorme, og kan virke uoverkommelige å finne fram i - og ikke minst: Om man lar seg friste av mer eller mindre gode tilbud på veien, så er det ikke sikkert at turen blir like billig som vi hadde tenkt.

Vi må også innrømme at vi er ganske sliten etter en handletur, som fort kan ta et par timer, og vi tipper vi ikke er de eneste. Og så venter kanskje en tur på Systembolaget, apoteket, lekebutikk eller sportsforretning.

For dem som foretrekker å gjøre handleturen virtuelt, er Mathent.se et godt alternativ. Men som navnet indikerer: Dette er ikke en nettbutikk der du får varene levert på døra, du må kjøre til Nordby-senteret og plukke dem opp selv.

- Prisene og kampanjene er de samme som dem du finner i butikk, lover Patrik Käll, butikkansvarlig for Nordby Supermarked, til DinSide.

I skrivende stund får du for eksempel fryst lammestek til 99 kroner kiloet, 4x 1,5 liter Pepsi Max til 49,90 og Jarlsberg til 89,90 svenske kroner kiloet. (Merk at denne osten ikke smaker helt likt den du får hjemme.)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.