Takk, skal du f... meg ha!

Jeg vet jeg er feit, men Grete Roede-kurs og badevekt?

Takk for at du tror dette er min trusestørrelse! Illustrasjonsbilde. Foto: Synne Hellum Marschhäuser
Takk for at du tror dette er min trusestørrelse! Illustrasjonsbilde. Foto: Synne Hellum Marschhäuser Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Uansett hvor god tanken er, kan du risikere å gjøre noen skikkelig forbanna eller såret hvis du kjøper "feil" julegave. Det er kanskje for sent å advare, for du har forhåpentligvis kjøpt inn de fleste julegavene allerede. Likevel har vi gjort oss noen tanker om hva du ikke bør gi bort til jul.

Hvor feil gaven er, avhenger av mottakerens livsførsel og status. Desto mer utrent, singel, slapp, arbeidsløs, dum og usympatisk, desto viktigere er det at du tenker over hva du gir bort til vedkommende.

Sensitive ufrivillige single setter ikke nødvendigvis pris på Bridget Jones-filmene, og spesielt ikke hvis du legger ved en flaske rødvin eller sjokolade. Blir du utelatt på neste singelvorspiel, kan du takke deg selv.

Selvhjelpsbøker, samme hvilken sjanger, er ganske lite gjennomtenkt også. Bøker a`la "Singel og desperat? Slik tar du grep" er det dummeste du gir bort. En "make over" kan være enda dummere.

- Sånne bøker om å etablere seg eller lignende, det hadde garantert ødelagt julaften, sier en singel DinSide-journalist.

- Bestemortruser. Ikke sånne pene nye, men sånne STORE beige str 48, sier en annen singel DinSide-journalist.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer