Talkmore og Norwegian vil gi deg billigere mobilregning

Frister med lavere mobilpriser, men bare til felles kunder og under strenge vilkår.

Stadig flere selskaper lokker med lavere mobilpriser i utlandet, men sjekk vilkårene nøye før du reiser på ferie. Foto: Silje Ulveseth
Stadig flere selskaper lokker med lavere mobilpriser i utlandet, men sjekk vilkårene nøye før du reiser på ferie. Foto: Silje Ulveseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du mobilkunde hos Talkmore, kan du nå få lavere mobilpriser i utlandet. Men, det krever at du reiser med flyselskapet Norwegian, og husker å aktivere tilbudet før avreise.

Halverer prisene

Takket være et samarbeid mellom Norwegian og Talkmore, tilbyr de nå halv pris på mobilbruken i land innenfor EU og EØS.

Men - det ligger en del forutsetninger til grunn for å få tilgang på disse prisene. Som Norwegian-kunde må du for eksempel reise tur/retur med samme referansenummer for at tilbudet skal være gyldig.

– Dette skyldes at kundene våre får halv pris på mobilbruken under oppholdet, fra og med avreise. Da må vi også vite når kunden kommer hjem, sier Stephen Parsli, daglig leder i Call Norwegian til DinSide.

Rabatten må dessuten aktiveres for hver reise, ved å sende inn en SMS med ditt referansenummer. Slik får du halv pris av Talkmores vanlige utenlandspriser på tale, SMS og data. Rabatten gjelder ikke MMS og spesialnummer.

I praksis gir dette følgende priser ved mobilbruk i EU og EØS:

 • Pris per ringeminutt: 1,36 kroner
 • Pris per ringeminutt, innkommende samtaler: 0,38 kroner
 • Pris per sms: 0,42 kroner
 • Pris for data per MB: 3,13 kroner
 • Nye utenlandspriser fra NetCom

  Også NetCom varsler at de justerer sine utenlandspriser fra og med 1. juli. Blant annet gjør de endringer i prisene for datatrafikk. Som tidligere er makspris per dag for 20 megabyte 39 kroner i Norden, EU/EØS, Russland og Baltikum.

  Frem til 1. juli kostet de første megabytene i pakken 10 og 25 kroner i henholdsvis Norden/Baltikum og EU/Russland. Prisen for de første seks megabytene er fra 1. juli 6,50 kroner, deretter surfer man gratis opptil taket på 20 megabyte. Surfer du mer enn dagskvoten, betaler du for en ny surfepakke.

  I praksis betyr dette at du allerede ved de første seks brukte megabytene betaler dagsprisen på 39 kroner.

  Ifølge NetComs pressekontakt Anders Bigseth surfer de aller fleste mer enn kun et par megabyte om dagen. Samtidig forteller han at deres smarttelefonkunder i gjennomsnitt laster ned 13 megabyte per dag.

  – Vi er opptatt av å tilby gode snittpriser til kundene, og mener våre pakker følger nordmenns bruksmønster, sier han til DinSide.

  Også Telenor innførte nylig innførte makspris i Europa på 49 kroner for 30 megabyte per dag, men en nærmere kikk på prisene viser at du betaler nøyaktig det samme om du bare surfer svære lite. Deres prisstruktur gjør nemlig at de første 1,96 megabytene koster hele 25 kroner per megabyte.

  Les også: Her koster mobilbruken over 100 kroner per megabyte!

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer