Tanker om kjønnsforskjeller

Forleden kom jeg til å overhøre en samtale mellom to godt voksne kvinner. Temaet var sex, og de fortalte om hvordan de i yngre år hadde tilrettelagt samleiene sine.

Publisert
Sist oppdatert

Tanker om kjønnsforskjeller

Forleden kom jeg til å overhøre en samtale mellom to godt voksne kvinner. Temaet var sex, og de fortalte om hvordan de i yngre år hadde tilrettelagt samleiene sine. Den ene fortalte til og med hvordan hun hadde bestemt seg for at hun ikke lenger ville være jomfru, at hun i en viss alder plukket ut en brukbar kandidat for samleie, og deretter sørget for at det ble som hun ønsket.

Av Esben Esther Pirelli Benestad

Jeg ble minnet om andre samtaler jeg har hørt. Samtaler mellom menn som undrer på om de kunne komme til å treffe noe som ville måtte ha lyst til å ligge med dem. Selv om tonen tidvis kan være langt mer kjepphøy enn den jeg bruker her, er det nesten alltid en underliggende usikkerhet i forhold til om det finnes noen der ute som vil ha sex med akkurat ham eller ham. For de to kvinnene var det slett ikke snakk om noen ville ha sex med dem. Det temaet ble ikke berørt. Deres samtale dreiet seg om hva de selv ville, og hva de gjorde for å få det slik.

Dette dreier seg selvfølgelig ikke om verken partipolitikk, lønn eller økonomi, men likevel kom jeg til å tenke på likestilling da jeg hørte de to kvinnene snakke sammen. Jeg kom også i tanker om en liten tegneserie jeg så en gang.Det var den lille gutten som viste den lille jenta den kronen han eide. «Jeg har to!» sa hun og viste fram sine. Han hentet fire klinkekuler fra lommen og viste dem stolt til henne. Hun lot ham få se de åtte som hun hadde. Da dro han buksen ned og viste henne den stive tissen sin. «Slik en har ikke du!» utbrøt han. Hun tenkte seg om et øyeblikk, løftet skjørtet og viste ham sin tiss mens hun stadig hadde øynene på hans. Hun sa: « Nei, men jeg har en slik, og med den kan jeg få så mange av dem du har som jeg bare vil!»

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer