Taper 280 per måned

SURFING: Prisnedgang hos Tiscali gjorde at vår leser valgte å oppgradere hastigheten på bredbåndslinja. Det skulle han ikke ha gjort. De nye lave prisene gjaldt nemlig kun for nye kunder. Men Tiscali er ikke alene.

Publisert
Sist oppdatert

Generelt er DinSide Økonomi motstandere av bindingstid og dette gjelder spesielt for deg som skal velge mobil-, fast-telefoni, eller internettleverandør. Dette er nemlig områder som preges av hard konkurranse om kundene, og med lang bindingstid hindres du effektivt i å bytte til et billigere alternativ.

Vi er selvsagt klar over at det av og til kommer greie tilbud som forutsetter binding. Vårt poeng er du er nødt til å sette deg nøye inn i vilkårene til det selskapet du er fristet av. For som vår leser fikk erfare er det ikke bare bindingstidens lengde som varierer. Enkelte selskaper lar heller ikke eksisterende kunder nyte godt av prisreduksjoner.

829 vs. 549 per måned

- Min ADSL-linje fra Tiscali hadde en hastighet på 704/128, sier Jan Terje Østby til DinSide. Men kun noen få uker etter at jeg hadde inngått avtalen fristet Tiscali med et stort prisdropp. Jeg tenkte derfor at jeg endelig kunne investere i høyere hastighet, denne gangen på 2048/256.

- Etter å ha bestilt viste det seg imidlertid at jeg måtte betale "gammel pris" på denne hastigheten. Begrunnelsen var at fortsatt var innenfor bindingstiden, sier Østby. Resultatet er at jeg i dag betaler 829 kroner per måned, for akkurat den samme tjenesten som nyere kunder betaler 549 kroner for.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer