Tapte 19.000 kroner på mobiltyveri

Trodde den var mistet og sa ikke fra til operatøren.

PASS PÅ: Forsvinner mobilen din, kan det fort bli et pengesluk. Si fra til operatøren din så fort du kan.  Foto: Cololurbox
PASS PÅ: Forsvinner mobilen din, kan det fort bli et pengesluk. Si fra til operatøren din så fort du kan. Foto: Cololurbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Natt til 30. januar, Oslo: En 23-åring fra Trøndelag er på besøk i hovedstaden, og befinner seg på et av byens mange utesteder. Når han kommer hjem til en av brødrene sine, er mobilen hans sporløst forsvunnet. Broren hans ringer telefonnummeret, men mobilen er tilsynelatende avslått. De antar at telefonen ligger gjenglemt på utestedet, som holder stengt til 3. januar.

4. januar, Oslo: Broren til 23-åringen finner ut at mobilen ikke ligger på utestedet.

5. februar, Trøndelag: 23-åringen bestiller nytt SIM-kort fra mobiloperatørens nettsider, Telenor.no, og er fortsatt ikke overbevist over at telefonen er stjålet.

25. februar, Trøndelag: En telefonregning på nesten 22.000 kroner dumper ned i postkassen til 23-åringen. Nesten alt dreide seg om samtaler til land utenfor Europa, samme helg som mobilen forsvant. Først nå blir han sikker på at mobilen faktisk ble stjålet.

Slik sikrer du mobilen din - finn den, slett den, ta backup

28. april, Trøndelag:Mannen ringer operatøren sin for å høre om han virkelig er nødt til å betale hele gigantregningen selv. "Ja", sier operatøren. De har ikke hørt noe om tyveriet før nå.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer