PostNord-levering

- Tar avstand fra begrepet «pakkerot»

En rekke av PostNords kunder reagerer på leveringsrot etter at mange har opplevd å få pakkene sine sendt til feil utleveringssted. PostNord selv sier det er snakk om enkelthendelser.

ENDRET UTLEVERINGSSTED: Mange lesere skriver til Dinside om at de får pakkene levert til et annet utleveringssted. Ifølge PostNord gjelder dette et fåtall av kundene. Foto: Postnord
ENDRET UTLEVERINGSSTED: Mange lesere skriver til Dinside om at de får pakkene levert til et annet utleveringssted. Ifølge PostNord gjelder dette et fåtall av kundene. Foto: Postnord Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det strømmer på med eksempler etter at Dinside ba leserne sende inn sine PostNord-erfaringer.

«Stakar dinside kommer til å få så mange mail de kommer ut med saken på denne tia neste år», skriver en av leserne i kommentarfeltet til Facebook-etterlysningen vår.

Og selv om noen påpeker at de er fornøyde med PostNord og har positive er faringer med selskapet, er det samtidig mange problemer som går igjen blant flere av kundene.

Ikke minst at pakkene havner på et annet utleveringssted enn det kunden har krysset av for.

PostNord selv tar avstand fra at de sliter med «pakkerot», og viser til høy kundetilfredshet, når Dinside tar kontakt.

PostNord-kundenes erfaringer

Under har vi samlet et utvalg eksempler som vi har fått fra våre lesere. Tre av dem bor på Svalbard - og alle tre har fått beskjed om å hente pakkene sine i Havøysund, ett tettsted på Finnmarkskysten.

- Pakker til Longyearbyen blir konsekvent levert til Havøysund, ca 1000 km borte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer