Tar etter NetCom

Telenor har nå lik pris uansett hvem du ringer til. Men fortsatt vil det være dyrere å ringe til NetCom-abonnenter, og månedsavgiftene er like høye eller høyere enn før.

Publisert
Sist oppdatert

Telenor Mobils forenkling av prisene trer i kraft 16. juni. Ringeprisene skal være de samme uansett hvilket nett og mobilselskap mottakeren tilhører.

Ett viktig unntak finnes likevel. Privatkunder må betale 75 øre i tillegg per minutt når de ringer til mobiltelefoner i NetComs nett.

Lover

Ifølge Telenor krever NetCom en høyere avgift eller termineringspris for å ta i mot samtaler fra Telenor-kunder.

Telenor "lover å kutte prisene på samtaler til NetCom med samme beløp som en eventuell nedgang i NetComs termineringspris", heter det fra selskapet. Tida vil vise om de holder det de lover.

Et ledd i prisendringene er færre abonnementstyper. Et nærmere kikk på saken viser dog at det kun er abonnementet Proff som forsvinner.

Økt fastavgift

Abonnementene Privat, Primær og Skala består. Det gjør også ungdomstilbudene Oyo og Oyo Regning samt kontantkortet Ring Kontant.

Abonnementsprisene er dessuten nesten like høye som før, noe som skal hindre inntektstap for Telenor. Den faste månedsavgiften for Privat kuttes fra 50 til 49 kroner - en hel krone, altså.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer