Meny

Tar grep etter pristabber

Meny skal rette opp prisfeilene sine. - Det har dessverre skjedd en glipp, forklarer dagligvaregiganten.

PRISFEIL: Noen av Menys refill-produkter har er dyrere eller like dyrt som originalproduktet. Foto: Terje Pedersen / NTB
PRISFEIL: Noen av Menys refill-produkter har er dyrere eller like dyrt som originalproduktet. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I februar skrev DinSide om Meny og Coop Mega, som begge hadde prissatt flere produkter feil. Den gang ga butikkjedene store prisjusteringer skylden for feilen.

- Vi ønsker at det skal være billigere å kjøpe refill-produkter og større forpakninger, så når kundene finner eksempler på det motsatte er ikke det bra. Jeg forstår at folk kan føle seg lurt når refill er dyrere enn originalen, uttalte Nina Horn Hynne i Meny.

- Under normale omstendigheter er og skal det alltid være billigst å kjøpe refill, men akkurat nå er vi inne i en periode med hyppige prisjusteringer i forbindelse med prisøkningen fra leverandørene, forklarte Harald Kristiansen i Coop Norge.

Nå har Meny gått på samme «tabbe», og har igjen refill-produkter som er dyrere eller like dyrt som originalproduktet.

FØLG MED: Det er fort gjort å betale litt ekstra for produktet som skal være billigst. Foto: Magnus Gjestrum Larsen
FØLG MED: Det er fort gjort å betale litt ekstra for produktet som skal være billigst. Foto: Magnus Gjestrum Larsen Vis mer

Kristine Oksum, pressekontakt hos Meny, kommer med følgende forklaring:

- Vi har fått mange endringer i innprisene fra 01.07, og her har det dessverre skjedd en glipp, forteller Oksum til DinSide.

- Vi kommer til å justere prisen på de nevnte refillvariantene, forklarer Oksum videre.

En tur til Meny på Løren i Oslo og butikkjedens nettside viste at Blenda Sensitiv refill var dyrere enn originalproduktet, mens Omo Ultra hvitt refill kostet det samme som originalen.

Foto: Magnus Gjestrum Larsen
Foto: Magnus Gjestrum Larsen Vis mer

Pressekontakten understreker også at Meny vil rette opp i de nevnte eksemplene.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer