Teknikk, sport og eventyr

Årets herreklokker skal som vanlig være store og spekket med tekniske finesser, og i tillegg er mange armbåndsur assosiert med sportslige arrangementer. Vi har sjekket ut herreklokker for ekte mannfolk.

Publisert
Sist oppdatert

Det skader ikke maskuliniteten å ha samme klokke som toppidrettsutøvere. Eller en som er designet av, og har vært på en pol med, en slektning av Roald Amundsen... For de litt mer sofistikerte passer det kanskje bedre å dele armbåndsur med James Bond - og mannen som for tiden innehar tittelrollen i de populære spionfilmene?

Teknisk, sporty og eventyrlig: Sjekk den kule bildespesialen her.

Linjeklokker

Vi er stolte over å presentere to norske klokker denne gang - og ikke nok med det - verdens første norske klokker. Industridesigner og gründer Jørgen Amundsen har designet to versjoner av sin The Polar Timepiece: North Pole og South Pole.

Som sin berømte slektning er Amundsen full av eventyrlyst, og fraktet alle North Pole edition urene til Nordpolen. Senere i år går turen til Sydpolen med South Pole edition klokkene, og de heldige eierene vil kunne skilte med å kunne bære temmelig unike armbåndsur.

Amundsen Oslo planlegger to nye klokkeserier, og disse vil nok også være tilknyttet eventyrlige reiser: Yachting Timepieces og Aviation Timepieces.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer