Tekniske finesser

Tekno er ikke bare for gutta. Vi vet også hva vi vil ha.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Plasma-skjerm: Lekkert, fyller lite - og sitter på veggen som et bilde. Perfekt. Nå får du 32 tommer skjerm "ned" til 40.000 kroner. Dyrt, men deilig.

Mikro-TV til kjøkkenet: Da kan vi følge med på nyhetene selv om vi holder på å forberede gourmet-middagen (sammen med deg). Pris rundt 2.000 kroner.

Digitalt kamera/videokamera: Fordelen med digitale kamera, er at du ser hvordan du blir seende ut på bildet med en gang. Vi vil gjerne slette de bildene som ikke passer inn i albumet. Pris fra 5.000 og oppover.

Mini-mini bærbar PC: Store skjermer og tunge harddisker skal ikke inn i vår stue. Vi foretrekker bærbar PC med lekkert design, og den må være så liten som mulig. Herligheten koster 15-25.000 kroner.

Minimobil: Også mobiltelefonen skal være så liten som overhodet mulig. Prisen for de nyeste runder lett 5.000 kroner.

Bærbar MP3-spiller: Når vi går på treningsstudioet, må vi ha rytmer som gir oss inspirasjon til å pumpe musklene. En MP3-spiller tåler også en støyt. Prisen er fra 1.500 kroner og oppover.

Støvsuger som kan gå av seg selv: Nå er det en versjon på markedet til om lag 2.000 kroner. Dessverre har den ikke kommet på det norske markedet ennå. Den opprinnelige modellen koster om lag 14.000 kroner.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer