Teknodingser

Teknofile gutter - gled dere. Viser du denne lista til dama, blir julekvelden en gedigen fest.

Publisert
Sist oppdatert

1. Digitalt kamera. For de aller fleste er nå de digitale kameraene fullverdige alternativer til vanlige kameraer. Utviklingen går også stadig framover, mens prisene blir lavere og lavere; de nyeste digitalkameraene finner du her.

2. Digitalt videokamera. Verden er digital og DV-kameraene blir mindre og mindre. De billigste koster nå fra 3 - 6.000 kroner. Som vanlig får du bedre kvalitet og flere finesser hvis du legger i noen tusenlapper ekstra.

3. Mobiltelefon med kamera. Nesten alle de store mobilselskapene har en eller flere mobiltelefoner med innebygget kamera. Billedkvaliteten er imidlertid ikke mye å skryte av, men med disse godbitene kan damene i hvert fall få dokumentert hvor vi befinner oss til enhver tid.

Tror de ikke at vi jobber overtid, er det bare å sende et bilde fra telefonens innebygde kamera. Prismessig ligger telefonene fra rundt 500 kroner og opp til 5/7.000 kroner, avhengig av om telefonen kjøpes med eller uten et rådyrt abonnement.

4. Hjemmekinoanlegg. Høyttalersett, DVD-spiller, surroundforsterker gir deg kino i stua. De billigste hybelanleggene kan du få helt nede i 3/4-tusenlapper, legger du i rundt 15.000 kroner får du et relativt godt anlegg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.