Tele2 best likte mobiloperatør

Har klatret 52 plasser opp på Norsk kundebarometer.

Er du kunde i Tele2, kan du ta direkte kontakt med administrerende direktør i Tele2 Haakon Dyrnes. Det liker folk, tror Dyrnes. Foto: Tele2
Er du kunde i Tele2, kan du ta direkte kontakt med administrerende direktør i Tele2 Haakon Dyrnes. Det liker folk, tror Dyrnes. Foto: Tele2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er skarp konkurranse i det norske mobilmarkedet, og nå klatrer Tele2 oppover på popularitetsstigen, viser ferske tall fra Norsk kundebarometer.

Tele2 befinner seg på en 46. plass på barometeret og er dermed best likte mobiloperatør av de aktørene som ble målt i årets undersøkelse. Konkurrentene Telenor og NetCom havner på henholdsvis 63. og 89. plass, mens Chess slår begge disse med en 58. plass.

OneCall og andre mindre mobiloperatører er ikke med i årets undersøkelse.

Kunder får snakke med sjefen

Haakon Dyrnes i Tele2 tror det er flere årsaker til at Tele2-kundene er godt fornøyde, men trekker spesielt frem den direkte kommunikasjonen med dem.

- Vi har et oppriktig ønske om å få tilbakemeldinger fra kundene våre og har blant annet en tjeneste som heter "snakk med sjefen" der alle kundene våre kan sende meg mail direkte. Telefonnummeret mitt ligger også ute og jeg har også en egen blogg, sier Dyrnes til DinSide.

Han forteller at antall mail har variert, men at han av og til må ty til resten av ledergruppen for å få unna henvendelsene.

- Men det er alltid en direktør som svarer på disse mailene, understreker Dyrnes, som mener dette er et nyttig verktøy for å få oversikt over hva som skjer i markedet og hva kundene ønsker seg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer