Tele2 bryter Telenor-monopol

TELE: Fra i dag av slipper fasttelefonikundene til Tele2 å betale fastavgift til Telenor. Tele2 setter også ned fastavgiften. Men er de billigst? Se tallene.

Tele2 bryter Telenor-monopol
Publisert
Sist oppdatert

- Fra og med i dag kan våre fasttelefonikunder få regningen bare fra Tele2, og vi garanterer at den er mindre enn før, sier Henrik Müller-Hansen, administrerende direktør i Tele2 Norge i en pressemelding.

- I tillegg til et billigere abonnement, reduserer vi også samtaleprisene våre kraftig, skryter Müller-Hansen.

De nye Tele2-prisene finner du selvsagt i vår oppdaterte telefonkalkulator.

Lang tid

Telemonopolet ble formelt avviklet 1. januar 1998, men det er først nå at Tele2 har muligheten til å kunne tilby sine egne kunder ett billigere fasttelefoniabonnement.
Dette er svært viktig for deg som kunde, forskning viser nemlig at høye fastavgifter er en av hovedgrunnene til at det faktisk har blitt dyrere å ringe.

Tele2s priser på fasttelefoniabonnement er som følger:

  • Analog linje 149 kr.

  • ISDN linje 229 kr.

  • Ingen innmeldingsavgift – forutsatt 12 måneders bindingstid. Ved brudd på bindingstiden må du betale et gebyr på 299,-

  • Hvis du ikke vil ha bindningstid krever imidlertid Tele2 et innmeldingsgebyr på 199 kroner, og du får ikke muligheten til å ringe med Tele2s reduserte samtalepriser.

Men er de billigst?

Teleoperatøren Symfonika tilbyr også abonnement på fasttelefoni, og har allerede svart på Tele2s nye priser.

Hvem som er billigst for deg vil være avhengig av hvilket ringemønster du har. Vi har nå lagt inn de nye prisene til både Tele2 og Symfonika i vår oppdaterte telefonkalkulator.


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer