Tele2 bryter Telenor-monopol

TELE: Fra i dag av slipper fasttelefonikundene til Tele2 å betale fastavgift til Telenor. Tele2 setter også ned fastavgiften. Men er de billigst? Se tallene.

Tele2 bryter Telenor-monopol
Publisert
Sist oppdatert

- Fra og med i dag kan våre fasttelefonikunder få regningen bare fra Tele2, og vi garanterer at den er mindre enn før, sier Henrik Müller-Hansen, administrerende direktør i Tele2 Norge i en pressemelding.

- I tillegg til et billigere abonnement, reduserer vi også samtaleprisene våre kraftig, skryter Müller-Hansen.

De nye Tele2-prisene finner du selvsagt i vår oppdaterte telefonkalkulator.

Lang tid

Telemonopolet ble formelt avviklet 1. januar 1998, men det er først nå at Tele2 har muligheten til å kunne tilby sine egne kunder ett billigere fasttelefoniabonnement.Dette er svært viktig for deg som kunde, forskning viser nemlig at høye fastavgifter er en av hovedgrunnene til at det faktisk har blitt dyrere å ringe.

Tele2s priser på fasttelefoniabonnement er som følger:Analog linje 149 kr.ISDN linje 229 kr.Ingen innmeldingsavgift – forutsatt 12 måneders bindingstid. Ved brudd på bindingstiden må du betale et gebyr på 299,- Hvis du ikke vil ha bindningstid krever imidlertid Tele2 et innmeldingsgebyr på 199 kroner, og du får ikke muligheten til å ringe med Tele2s reduserte samtalepriser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer