Tele2 innfører gratis ringetid

Alle nye Fastpris-abonnement får Fri Familie&Venner.

Tele2 inkluderer gratis ringetid til alle Tele2-kunder,for de som skaffer seg et Fastpris-abonnement. Eksisterende kunder må selv bytte til det nye abonnementet.
Tele2 inkluderer gratis ringetid til alle Tele2-kunder,for de som skaffer seg et Fastpris-abonnement. Eksisterende kunder må selv bytte til det nye abonnementet. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag kunne Tele2 varsle at de nå vil inkludere Fri Familie&Venner i alle nye Fastpris-abonnement. I praksis betyr dette at alle med et slik abonnement kan ringe og sende SMS og MMS gratis til andre Tele2-kunder.

Men - eksisterende kunder må selv få endret til et av de nye abonnementene - som beholder samme månedspris som Fastpris-abonnementene har hatt frem til nå.

- Vi vil gjøre det enklere for kundene, og vil oppfordre eksisterende kunder om å bytte til de nye Fastpris-abonnementene, sier Axel Krabberød, leder for Produkt og Markedsavdelingen i Tele2 til DinSide.

Har du bindingstid på et Fastpris-abonnement fra Tele2, må du vente til bindingstiden løper ut før du kan få Fri Familie&Venner inkludert i abonnementet.

Axel Krabberød i Tele2. Foto: Tele2
Axel Krabberød i Tele2. Foto: Tele2 Vis mer


Enklere å ringe gratis

Ifølge Tele2 har enkelte av konkurrentene "fri familie"-løsninger, som krever at ett familiemedlem er juridisk ansvarlig for abonnementene, og at man må registrere hvilke telefonnummer man ønsker å ringe gratis til.

- Vi vil forenkle det å ringe gratis til familie og venner. Med Fri Familie&Venner får alle som har Tele2 ringe gratis til hverandre, sier Kobberød.

Altså krever det ikke ekstra handlinger fra kunden, og hver enkelt vil være ansvarlig for egen faktura - med unntak av å bytte til det nye abonnementet, om du allerede er kunde

Du kan finne det billigste mobilabonnementet for deg og din mobilbruk med DinSides mobilkalkulator

Les også: Nylig endret Tele2 vilkårene for dette abonnementet

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer