Tele2 kutter surfeprisen

Etter Senses inntog på gratissurfemarkedet reduserer nå Tele2 sine surfepriser på internettilgang uten abonnement. Telenors Frisurf er fullstendig drept, tre uker etter lansering.

90pxl
90pxl Vis mer
Publisert

DinSides surfekalkulator kan nå vise deg at det er blitt enda billigere. Etter at Sense kom på markedet med sitt abonnementsfrie surfetilbud med vanlige tellerskrittpriser, har Tele2 nå krøpet til korset og redusert tellerskrittene på sin abonnementsfrie løsning. Det etter bare få uker i drift med tilbud der brukeren slapp å betale abonnement, men ble straffet med dyrere tellerskritt.

"Vanlige" tellerskritt

Fra å ha surfepriser like under konkurrenten Telenors såkalte "FriSurf", går nå Tele2 ned til 21 øre på dagtid og 13,5 øre etter klokken 17 og i helgene. Det betyr at prisen hos Tele2 for Internett uten abonnement tilsvarer prisen hos Sense. Med det unntaket at hos Sense kan du benytte Telenors Familie og Venner Norge for å få rabatt etter klokken 17 og i helgene. Det får du ikke hos Tele2 på grunn av at du må ha Tele2 som fast forvalg for å få benytte dette tilbudet.

Må være telefonkunde

For å benytte dette tilbudet fra Tele2, må du velge selskapet som fast leverandør av telefontjenester. Det betyr at du har selskapet som fast forvalg på telefonen din. Nodene du ringer opp er vanlige 21-numre. (Er du betalende abonnent med Tele2 internett kan du nå ringe opp 810-numre. Disse numrene vil erstattes av 21-numre innen desember.) Du kan ikke benytte noen rabatter på tellerskrittene dersom du surfer med Tele2s gratis Internett, heller ikke Tele2s egen supersurfer-rabatt. Dette rabattprogrammet er forbeholdt deg med betalt internettabonnement hos Tele2.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer