Telefon enda litt billigere

Det lille selskapet Teleman setter nå ned sine priser, og blir med ett en av de beste til mobil. Vårt regnestykke viser at selv om forskjellen i telefonpriser er små, så er det mye å hente på å velge billigste leverandør.

Mange øre kan gi deg kroner: Selv om prisforskjellene ikke er store, kan du lett spare penger på å bruke billigste telefonleverandør.
Mange øre kan gi deg kroner: Selv om prisforskjellene ikke er store, kan du lett spare penger på å bruke billigste telefonleverandør. Vis mer
Publisert

Telemarkedet i Norge opererer nå med flere aktører. De store som Telenor, Telia og Tele2 kjemper om massene. Men små aktører med svært konkurransedyktige priser finnes også. Vi har tidligere omtalt de små selskapene Teleman og Privatel. De kjører med priser som er helt på høyde og i mange tilfeller bedre enn hva som er tilfellet hos de store.

Senker igjen

Nå senker Teleman sine priser både innenlands og til mobil. Mens du før betalte 22 øre på dagtid innenlands, kan du nå slippe med ett øre mindre. Og til mobil reduserer selskapet prisen med fire øre, til 1,44. Og sist men ikke minst: Prisen per samtale (startavgiften) reduseres til 0,44. Der blir lilleputtene billigst i klassen av selskapene som ikke har eget telenett. UPC (tidligere Janco) har fortsatt de beste prisene på samtaler til fasttelefoner innenlands.

Sjekk hva du ringer oftest

Selv om et selskap er noe billigere til fasttelefoner innenlands enn andre selskaper, er forskjellene små. Derfor bør du sjekke andre priser om telefonmønsteret ditt tilsier det.

Til mobil er forskjellene langt større enn til fasttelefon. Ringer du for eksempel mye til NetComnummer, vil ditt beste valg være NetCom Duo som er selskapets tilbud på fastnettet til sine mobilkunder. Her kan du slippe med 1,40 per minutt på mobilsamtaler til NetComtelefoner. Det er hele 47 øre billigere per minutt enn hva du betaler om du ringer via Telenor. Også til Telenor Mobils abonnenter er faktisk NetCom billigere enn Telenor (1,50 mot 1,69). Men billigst til Telenor Mobil er småselskapene Teleman og Privatel som begge krever 1,44 kroner per minutt både til NetCom og Telenor Mobil. Teleman ligger ett hakk foran på grunn av lavere startpris.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer