Telefonkalkulatoren med de siste prisene

Privatel, Teleman, Netcom... Våren har bragt virkelig bevegelse i telefonmarkedet i Norge, og du bør ta en titt på telefonkalkulatoren.

Publisert

Vi tror nok ikke Telenor hadde gått til de siste omleggingene av takster og takstsoner om ikke konkurrentene Tele2 og Telia etterhvert hadde fått vind i seilene i det norske telefonmarkedet. Antakelig har særlig Telia vært plagsomme, og vunnet mange brukere med sine store lokalsoner.

Telenor har derfor røpet at de fra 1. juli helt vil fjerne sine lokaltakstsoner, og gi kundene lokaltakst til hele landet. Hovedregelen før den tid er at du kan ringe i ditt eget fylke samt nabofylkene til lokaltakst. Her regnes Østfold og Vestfold som ett fylke i denne sammenhengen. Det gjør også Aust- og Vest-Agder, Troms og Finnmark og Oslo og Akershus.

Etter denne kunngjøringen kom, er det blitt kjent at både Telia, Tele2 og Teleman allerede nå gir deg lokaltakst i hele landet.

Tar med en hånd og...

Telenor gir og tar. Laveste lokaltakst er stadig 14 øre minuttet, men månedsprisen for å ha telefonabonnement går opp, både for tradisjonell telefon og ISDN.

Telenor innførte samtidig rabattprogrammet Familie & Venner internett, som var det gunstigste på markedet i noen få dager, inntil Tele2 kom med sitt "SuperSurfer", som i de aller fleste tilfeller er rimeligere om du i alle fall er internettkunde hos Tele2.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer