Telenor billigst til mobiltelefon

Telenor går ut med et nytt løfte i kampen om telekundene. Nå lover de sine fasttelefon-kunder at de skal ha de laveste prisene når de ringer fra hjemmetelefon til Telenor mobil.

Telenor billigst til mobiltelefon
Publisert

- Våre kunder skal ha de laveste prisene når de ringer fra hjemmetelefonen til mobil, sier informasjonsdirektør i Telenor Privat, Ole Tom Nomeland. Prisløftet gjelder kun på samtaler til Telenor Mobils abonnenter.

1,48 kroner pr. minutt

De planlagte priskuttene settes i verk 15. juni. Da kuttes dagens pris på 1,69 kroner pr. minutt fra fasttelefon til Telenor Mobil med 21 øre pr. min. Den nye prisen blir 1,48 kroner pr. minutt. Dette gir et priskutt på 12 prosent.

Reduksjonen gjelder for både Telenors privat- og bedriftskunder. Telenor mener selv at de nå har gitt kundene meget konkurransedyktige priser.

I tillegg til priskuttet kan privatpersoner få inntil 20 prosent rabatt på denne samtaletypen. Laveste pris for en samtale fra fasttelefon til mobil blir da 1,18 kroner/min. Men denne rabatten

Priser i verdensklasse

- Vi ønsker å være billigst på en samtaletype der det monner for folk flest. Samtaler til mobiltelefon er en av de samtaleformene som er sterkest i vekst, og de utgjør en vesentlig del av manges telefonregning, sier Nomeland.

Han hevder at Norge er blant de landene i verden som har de laveste prisene fra fasttelefon til mobiltelefon. - På dette området akter Telenor å ligge i front, fastslår Nomeland.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer