Telenor først ut med gratis internettabonnement?

Sikre kilder forteller til DinSide at Telenor Nextel, landets desidert største internetttilbyder, er like rundt hjørnet med tilbud om gratis internettabonnement.

Publisert

Ifølge vår kilde har Telenor endelig bestemt seg for at betaling for internettabonnement hører fortiden til.

Telenor Nextel vil ikke bekrefte DinSides opplysninger.

Vi prøvde fredag et tjuetalls ganger å komme i kontakt med ledelsen i Telenor Nextel. I flere timer hersket imidlertid "den store stillheten" og det var ikke mulig å få snakke med hverken markedsdirektør Pål Normann Johansen, direktør for markedskommunikasjon Arne Cartridge eller adm. direktør Morten Lundal. Dette til tross for at alle tre angivelig var tilstede i selskapet kontorer.

I stedet ble vi satt over til informasjonskonsulent Gry Jonstang.

- Vi har ingen kommentar til opplysningen DinSide sitter inne med. Telenor Nextel vi følger nøye med markedet, men på kort sikt vil vi ikke lansere gratis internettabonnement. Det jeg kan si er at vi vil fortsette å satse på verdiøkende tjenester, sier Jonstang.

Uttalelsen står i kontrast til Pål Norman Johansens uttallelse til internettavisen Digi.no i april. Johansen sa at "...vi ser allerede større aksept for reklame på Internett og det er klart at det norske markedet snart er modent for slike løsninger (red. anm: Gratis internettabonnement)..."

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer