Telenor med mobilt bredbånd i dag

To måneder etter at NetCom lanserte sin mobile bredbåndspakke, kommer Telenor med sin. Og den er billigere.

Publisert
Sist oppdatert

Nesten to måneder etter at NetCom lanserte sitt mobile høyhastighets-nettpakke, kommer Telenor med sin. Forskjellen er at Telenor tilbyr lavere pris på sitt produkt.

399 kroner pluss moms betaler Netcoms bedriftskunder for fri surfing i dag via HSDPA.

Hos Telenor vil abonnmentet koste 249 kroner og man vil da kunne surfe gratis etter klokken 17 og i helgene. Mellom klokken 7 og 17 koster det 20 kroner per megabyte, men maks 50 kroner per dag.

Dersom du kun bruker nettet på ettermiddagen og i helgene, vil du altså spare 150 kroner i måneden, eller 1.800 kroner i året på å velge Telenors mobile turbonett fremfor NetComs.

Alt du trenger for å komme deg på nett også på skogsturen, er et abonnement og modem. Brukerne vil også få surfe via Turbo-3G-nettet (HDSPA).

Med Turbo-3G sikter Haug til HSDPA - en oppgradering av 3G-nettet som kan gi overføringshastigheter på inntil 3,6 Mbit/sek. Vanlig 3G har til sammenligning en maksimal hastighet på 0,4 Mbit/sek. Telenor er godt i gang med å bygge ut nettet. - Vi gleder oss til i år å lansere Turbo-3G-nettet, og med Mobilt Bredbånd fra Telenor kan du være trygg på at du vil få full utnyttelse av de høye hastighetene som kommer, sier Jon Erik Haug,

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer