Telenor og Netcom dyrere fra Spania

Vi har sjekket prisene på mobilsamtaler hjem fra ett av våre mest populære ferieland - og kanskje, ikke minst, utflaggingsmål: Spania. Det er absolutt penger å spare på å velge riktig operatør - og abonnement.

Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke alltid så lett å gi slipp på hjemmelivet, selv om man tar en ukes ferie. LilleLars vil gjerne holde kontakten med gutta, FjortisFrida har fått ny kjæreste og slått seg vrang - og nå gjør de søte små opprør og truer med å nekte å reise på ferie med mindre de får bruke mobilen fra stranden.

Og skal du være helt ærlig - du har lyst til å følge med på hva som skjer på jobben - og dessuten ringe eller SMSe hjem for å fortelle andre hvor fortreffelig du har det i palmesus og bølgedus.

Men hvordan kan du gjøre det billigst mulig? Et besøk på de forskjellige operatørenes nettsteder er ikke alltid like opplysende. Her er det ofte både sprikende og mangelfull informasjon - og en blir ikke alltid så mye klokere ved å ringe kundeservice. (Og har du glemt å ringe kundeservice før du reiser på ferie, kan det plutselig bli veldig dyrt å ringe for å få vite hvilket nettverk du bør velge.)

 • Prislisten: Så mye koster det å ringe hjem fra Spania.
 • - Her kan du sjekke prisene på de fleste norske mobilabonnementer, etter norsk operatør, lokal operatør, og ikke minst om det er noen forskjell om du ringer hjem på dagen eller kvelden.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer