Telenor skrur opp surfeprisene

Kunder med kontantkort bør passe ekstra godt på når Norges største mobiloperatør øker deler av dataprisene.

KAN BLI DYRERE: Spesielt kontantkundene til Telenor og Djuice bør passe seg nå som prisene for visse typer mobilsurfing endres. Endringen skjer fra og med 1. juli 2012.
KAN BLI DYRERE: Spesielt kontantkundene til Telenor og Djuice bør passe seg nå som prisene for visse typer mobilsurfing endres. Endringen skjer fra og med 1. juli 2012. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Telenors og Djuices mobilkunder skal nå ha fått beskjed om at selskapet setter opp prisene for visse typer mobilsurfing fra og med 1. juli. Endringene gjelder abonnementer der et visst antall megabyte er inkludert i abonnementsprisen - og kan gjøre surfingen langt dyrere for mange av kundene.

Fra dagspris til månedspris

For kontantkort-kunder, som altså ikke har fastprisavtaler, vil prisendringen gjelde fra første kilobyten de surfer. Samtidig setter Telenor ned prisen per megabyte fra ti til fem kroner, men det er overgangen fra maksimal dagspris til maksimal månedspris kundene vil merke best.

Der abonnentene tidligere kunne surfe så mye de ville per dag og slippe unna med en makspris på 10 kroner, legger altså Telenor nå om prisingen, og setter istedet et tak på 399 kroner per måned. Det vil enkelte kunder se godt på regningen, blant annet fordi det kan bli vanskeligere å forutsi hvor mye en bruker på surfing og annen mobildatabruk fra dag til dag.

Vil ha kundene over på fastpris

Informasjonssjef i Telenor, Anders Krokan, forklarer prisøkningen slik til DinSide.no:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer