Telenor sliter med fast forvalg

Telenor greier foreløpig ikke å legge inn alle kunder som ønsker fast forvalg hos andre leverandører.

Publisert

Telia og Tele2 har tidligere markedsført overfor sine kunder at de nå kan ringe med fast forvalg. Men så ble det ikke så enkelt likevel. Selskapene er avhengige av at Telenor programmerer om hver enkelt kunde som vil bytte. Dette har ikke Telenor klart å gjennomføre innen den fristen som har blitt forespeilet. Derfor er enda ingen av Telia og Tele2s kunder i Oslo og Akershus omprogrammert selv om de ble lovet å slippe fast forvalg fra omkring 10. mai.

Telia sender brev

Telia hevder å ha levert over en kundemasse på 11.000 i Oslo og Akershus som ønsker seg Telia som fast forvalg.

- Av disse er fortsatt ikke en eneste lagt inn to dager etter planlagt startdato, forteller informasjonsdirektør Hanne Dirdal til DinSide.

Mens Telia i Sverige i en lignende prosess omprogrammerer omkring 10.000 nummer per dag, har Telenor sagt til Telia Norge at de kun kan ta 4.000 nummer per dag. Men enda er ingen overført.

Dirdal påpeker at det i mellomtiden er viktig at du som ønsker å benytte Telia Norge, fortsetter å bruke forvalgsnummer 1516. Så snart du er lagt inn på riktig nummer hos Telenor, vil Telia sende deg brev om det. Da først kan du ringe med Telia uten forvalgsnummeret.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer