Telenors VIP-tilbud, du tror det ikke når du ser det

Telenor sender i disse dager ut brev til alle privatkunder som ringer for mer enn 300 kroner per måned. Disse får nå tilbud om en ny rabattordning som heter "Familie og venner Total". Men dette VIP-tilbudet er i realiteten under alle lavmål.

Dette bildet uttrykker DinSides mening om Telenors nye VIP-tilbud
Dette bildet uttrykker DinSides mening om Telenors nye VIP-tilbud Vis mer
Publisert

Tenk deg en bedrift. En bedrift som ønsker å gi spesialtilbud til store og gode kunder. DU er en av disse. Hvordan reagerer du når VIP-tilbudet til deg er dårligere enn det du og alle andre har fra før?

Forvirret? Ikke hvis du leser om Telenors nye superrabattordning overfor gode kunder.

Supertilbud?

I disse dager får Telenorkunder som ringer for mer enn 300 kroner per måned et brev med reklame for det nye rabattilbudet: "Familie og Venner Total". Vi sakser følgende tekst fra brevet:"Du er en viktig kunde. derfor er vi ærlige og sier at vi ønsker at du blir hos oss - i lang tid fremover.""...dette kunne vært bare ord. Men vi vil handle....""...derfor tilbyr vi deg Familie og Venner Total. I forhold til andre Familie og Venner avtaler som vi har tilbudt deg, er det stort sett bare navnet som er likt.(...) Den nye rabattordningen er uten forpliktelser og bindingstid - den er helt unik i markedet i dag.""Det eneste du risikerer er at du helt sikkert vil spare penger"Oii!, tenker sikkert mange når de leser dette. Endelig skal Telenor gi aktive kunder et skikkelig tilbud. Men gleden over å ha blitt overrasket forsvinner som dugg for solen for dem som gidder å sette seg ned å regne på tilbudet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.