Teleskolen

DinSide følger telemarkedet for deg, og samler i denne skolen nyttige artikler om hvordan du skal forholde deg til et fritt telemarked.

DinSide følger med på prisene og tilbudene for deg
DinSide følger med på prisene og tilbudene for deg Vis mer
Publisert

Konkurransen i telefonmarkedet i Norge har etterhvert vokst. Dette har ført til at vi nå kan velge mellom mange tilbydere av teletjenester. For bedrifter er det mange leverandører, og for privatkunder er det også etterhvert blitt et bredt tilbud. Også på mobiltelefonfronten kan du velge mellom mange leverandører og abonnementstyper.

Problemet for deg å meg er å holde styr på disse tilbudene. Hvem er billigst? Hvordan kan jeg ringe med de forskjellige? Hvordan bytte leverandør? Hvem kan jeg ringe med? Hva skjer med prisene på tellerskritt og abonnement?

Følger prisene

For å gjøre dette enklere for deg følger vi i DinSide med i utviklingen i dette markedet. De viktigste verktøyene for oss og deg i så henseende er telefonkalkulatoren og mobiltelefonkalkulatoren. Surfekalkulatoren vil til en hver tid gi deg det billigste tilbudet på internettsurfingen.

I telefonkalkulatoren kan du ved å taste inn nummer du ringer fra og nummer du ringer til, få ut hva det koster med forskjellige leverandører.

Med mobiltelefonkalkulatoren kan du prøve deg frem til hvilket abonnement og hvilken leverandør som passer deg ved å angi når og hvor mye du ringer. Fra dyreste til billigste abonnement kan det skille mange tusen kroner, så her lønner det seg å velge riktig!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.