Telia svarer i internettkrigen

Ikke før har DinSide meldt fra om Tele2s kanonpriser på internettbruk, så følger Telia opp med halverte kampanjepriser som gjelder fra torsdag 18. februar.

Publisert

Telia følger opp Tele2s prisutspill som vi 2409 TARGET="_top">omtalte tidlig torsdag. Dette betyr at Telia tilbyr en nesten like bra rabatt for sine kunder som det Tele2 har gjort en tid. Riktignok er denne informasjonen så fersk, at de ansatte på Telias kundeservice enda ikke er informert, men du som benytter tilbudet skal få riktig beløp på din regning likevel.

Dette betyr at også Telias kunder kan surfe for småpenger (4,20 i timen kvelder og helger) frem til 1. april. Det er riktignok litt dyrere enn Tele2 på kveldstid, men til gjengjeld litt billigere på dagtid. Telia melder at dette er et første gangs kampanjetilbud, og det er faktisk så ferskt at ingen pressemeldinger har gått ut om det enda. Regn derfor med at det er et tilsvar til konkurrentens utspill bestemt i hurten og sturten.

De nye prisene

Med sin raske reaksjon kan Telia, i likhet med Tele2, tilby sine kunder meget hyggelige priser. På kveldstid betaler du 20 øre mer i timen med Telia enn med Tele2. Men på dagtid kan Telia lokke med priser 60 øre under Tele2 i timen. (For Telias vedkommede er dette priser som skal gjelde fra 20. februar da de også setter ned sine generelle telefontakster. Før dette har de også halv pris, men da på de takstene som gjelder i dag.) Begge selskapene blir med dette rundt 50 prosent billigere enn Telenor.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer