Tellerskritt på vei ut

TELE: Sist helg kunne Tele2 kunder ringe gratis fra fasttelefon til fasttelefon innad i Norge. Denne gangen var det en kampanje, men kan vi se fram til å få telefoni uten tellerskritt i fremtiden?

Tele 2 hadde i helga en Ring gratis-kampanje.
Tele 2 hadde i helga en Ring gratis-kampanje. Vis mer
Publisert

Forrige helgs gratiskampanje i Tele 2 var den første i sitt slag, men sentralt i selskapet ser de ikke bort fra at kundene kan få se mer til gratistelefoni i framtida. Skjønt, gratis og gratis. Det er snakk om å ringe innad i Norge uten at tellerskrittene tikker, men du betaler fremdeles fastavgiften. Og fastavgiften kan jo reguleres opp og ned etter hvilke kostnader selskapet har.

- Vi kjørte gratiskampanjen for å møte Telenors halvprisprogram. Vi har fått gode tilbakemeldinger på kampanjen, sier Erik Gundersen som er salgsdirektør i Tele 2.

Lokaltakst inn i fastavgift

- Hva kostet kampanjen dere?- Det er klart at det ikke var gratis for oss, men kostnadene er vi villige til å ta for å vise at vi er på banen både når det gjelder priser og aktiviteter, sier Gundersen. Han ser ikke bort fra at det vil komme noen flere slike kampanjer i fremtiden.

- Er telefoni uten tellerskritt noe dere vurderer på permanent basis?- Det er noe jeg ser for meg kan skje, ja. Og det trenger ikke ta mer enn et par år. I USA har de mange steder allerede nå et system der de baker lokaltaksten inn i fastavgiften, sier Gundersen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer