Tellerskrittkrigen hardner til

Norsk Familieøkonomi kaster seg inn i konkurransen om telekundene med tilbud som er til dels meget konkurransedyktig.

Publisert

Konkurransen på telefonmarkedet har etterhvert gitt deg flere aktører å velge mellom når du skal ringe. Aller billigst er selvfølgelig Gratistelefonen for deg som kan bruke den. Men ikke alle har tilgang til denne. Foreløpig er det du som bor i Oslo, Akershus, Buskerud, Vestfold, Hedmark, Østfold, og Oppland som kan ringe gratis, riktignok avbrutt av reklamesnutter. For deg som ikke kan eller vil benytte denne muligheten, finnes nå nok et billig alternativ.

Gunstige priser

Norsk Familieøkonomi (NFØ) gir sine medlemmer tilbud om å benytte operatøren Tele 1 Europe. Her benytter du samme prefiks som hos Teleman (1504). Denne leverandøren kan gi deg stor lokalsone i sør, er billigst på lokaltakst og til mobil og en av de billigste på fjerntakst. I tillegg får du lave priser til utlandet, og startavgiften er lavere enn hos de andre.

Men selv om tilbudet fra NFØ og Tele 1 Europe er meget gunstig, er det ikke så rosenrødt for alle typer telenfonsamtaler som det kanskje kan se ut ved første øyekast.

Medlemsavgiften

Du må være obs på at det koster å benytte NFØs medlemstilbud. For å bli medlem må du betale 490 kroner i året. Å benytte de andre telefonleverandørene er i utgangspunktet gratis (det vil si ingen fast avgift).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer