Tenk smart, gå ned i vekt

Slanking er ikke bare kosthold og trening.

Drikk vann, gå i 30 minutter hver dag, spis frukt, drikk mindre alkohol og spis en sunn lunsj, er blant tipsene til et bedre og lettere liv. Foto: Colourbox.com
Drikk vann, gå i 30 minutter hver dag, spis frukt, drikk mindre alkohol og spis en sunn lunsj, er blant tipsene til et bedre og lettere liv. Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Gjennom DinSides slankeskole gir vi hver dag denne uken tips til hvordan du kan gå ned i vekt.

I del 1 av slankeskolen handlet det om riktig kosthold, i del 2 handlet det om å bli slank med trening og i del 3 handlet det om å droppe slankekurene.

Her kan du lese de første sakene:Klar ferdig slank!Slank med treningGlem slankekurene

I dag handler det om å ta de smarte valgene. Dette er del 4 av slankeskolen.

Lett å feile

Så du vil ned i vekt? Da vet du kanskje allerede at det bare er to ting som virkelig fungerer: Bedre kosthold og mer bevegelse.

Hundretusener av nordmenn prøver seg på nye slankekurer og treningsplaner etter nyttår. Men mange feiler etter bare noen dager eller uker. Årsaken til at mange gir opp er blant annet de sliter seg ut på hardtrening, og sulter seg helt. Da vil motivasjonen forsvinne i løpet av kort tid. Derfor er ikke beinhard trening eller strenge slankekurer det som anbefales om du virkelig vil gå ned i vekt. Det du trenger er en litt annerledes livsstil slik at du langsomt kan finne normalvekten og leve et godt liv på veien, og selvfølgelig må du påse å ha et sunt kosthold og drive moderat fysisk aktivitet samtidig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer