TEST: Årets julehefter

34 julehefter var ikke nok. Vi har utvidet med nye hefter slik at du skal få full oversikt. Her finner du gamle klassikere, trofaste slitere og nye spennende konkurrenter.

Publisert
Sist oppdatert

I følge Egmont kommer det i løpet av julen 2004 til å bli lest over en million julehefter i de norske hjem - og vi tviler ikke, for utvalget er enormt. Men et stort utvalg gir deg også valgets kvaler. Skal du kjøpe alle heftene vipper nemlig totalprisen godt over 2.300 kroner, noe som blir for dyrt for de fleste av oss.

Artikkelen er oppdatert med tre helt nye hefter som er lest og vurdert, og totalt har dermed DinSide lest gjennom 37 julehefter. Her får du en en oversikts-tabell over alle heftene, vil du kun se hvilke nye hefter vi har testet kan du trykke her, eller trykk på lenkene til høyre for å se om de nye heftene kom med blant våre favoritter.

Generelt er nok det enkleste å dele inn heftene i kategorier, for eksempel etter hvilken aldersgruppe de er ment for. En kompliserende faktor er selvsagt at ekte tegneseriefans gjerne leser alt de kommer over. Likevel er det noen hefter som er laget utelukkende for små barn og småbarnsforeldre, fjortis-jenter, eller ungdom og barnslige voksne. Andre hefter vil antagelig kun appellere til den eldre delen av befolkningen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer