TEST: Australske EzyDVD

NETTHANDEL: Det er antagelig ikke hver dag du handler i Australia, men hvorfor ikke? Via nettet er det raskt, enkelt og billig. Vi har satt nettbutikken EzyDVD under lupen. Her er vår dom.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Australia er ikke bare kenguruer og lettdrikkende øl. De har også flere nettbutikker som sender filmer til Norge.

EzyDVD omtaler seg selv som Australias største nettbutikk for DVD-filmer.

Men hvor gode er de egentlig? Hovedpunktene finner du i tabellen nedenfor - begrunnelsene finner du ved å trykke på lenkene til høyre.

EzyDVD
 PlussMinusKarakter
Bruker-
vennlighet
Enkelt å
finne fram/
bestille.
Egen valuta-
kalkulator
-
ServiceTo ordre-
bekreftelser
fyldig kontakt-
info.
Frakt-
kostnader
først i
bekreftelse nr 2
PrisBillig-
Leverings-
tid
Holdt det
de lovet
Ni dager er
på grensen
    
Total-
inntrykk:
  
NB: Karaktersettingen er foreløpig - etterhvert som vi får inn resultatene fra flere nettbutikker kan det bli mindre endringer.


Filmene

TEST: Australske EzyDVD

 • Minority Report.

 • Tom Cruise og Peter Stormare i regissør Steven Spielbergs actionfylte science-fiction.

  I år 2054 har Washington D.C. vært fri for drap i seks år takket være finurlig teknologi som avslører drapsmenn før forbrytelsene utføres.

  Sjefen er selvfølgelig Tom Cruise. En dag blir han selv beskyldt for å ville begå et framtidig drap. Han har 36 timer på seg til å finne forklaringen.

 • MASH 4077. Hvis du ikke har sett TV-serien om kirurgene som bruker humor som skjold mot krigens grusomheter har du antagelig ikke TV…

  TEST: Australske EzyDVD


  Vi bestilte originalen - den prisbelønte filmen fra 1970 med galningen Robert Altmann i registolen. Her får du forklaringen på hvodan Hot Lips fikk sitt kallenavn, og ikke minst opprinnelsen til den velkjente tittelmelodien – Suicide is painless.

  [Ugjyldig objekt (NAV)]

  Donald Sutherland er Hawkeye, Tom Skerrit som Duke, Elliott Gould som Trapper, Robert Duvall som Major Frank Burns, Sally Kellermann som Hot Lips, og selvsagt Gary Burghoff som Radar.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer