Test av Bestbingo.com

Test av Bestbingo.com
Publisert
Sist oppdatert

Oppstart: Enkelt å registrere meg, det er enkelt å fylle på penger, og jeg satser 100 kroner. Faktisk er systemet og designet nesten identisk med Caliberbingos, det er bare enda mer rosa. Chatvertinnen er også tilsynelatende den samme.

Vi starter å spille: Dette kan jeg fra før, etter å ha spilt Caliberbingo, så det er ikke noe problem. Men jeg blir trist fordi det ikke lenger koster en krone per brett, men ti og tyve kroner. I blant får jeg riktignok to brett for ett, men prisen er stiv. Ellers et trivelig chatrom med engasjerte spillere.

Underveis i spillet: Jeg får mulighet til å rope bingo høyt i redaksjonen fire ganger, selv om Bestbingo ikke hører meg. Gevinsten min kommer på 121,76 kroner første gang. Disse pengene bestemmer jeg meg for å bruke på fredagsgodt og frukt til redaksjonen. Dessverre får jeg ikke overført dem til min konto, enten fordi det er for lite eller fordi jeg ikke skjønner systemet. Ikke et spill for småhaier med andre ord, og jeg bestemmer meg for å vinne mer, eller bruke dem opp.

Konklusjon: Ålreit nettbingo, akkurat som Caliberbingo var siden pen og oversiktelig. Gøy at jeg kan krysse av tallene, men kjipt at brettene er så dyre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer