Test av Betsson.com

Test av Betsson.com
Publisert
Sist oppdatert

Oppstart: Jeg satser 100 kroner, og må betale 2,25 kroner for å overføre penger med VISA. Gjerrigknarksystem. Men designen på siden er flott og gir meg casinoassiosasjoner, det er i grunn litt mer maskulint og tøft enn flere av de andre bingosidene.

Vi starter å spille: Fordi jeg nå har spilt nettbingo en gang allerede, skjønner jeg hvordan man kjøper brett og venter på neste spill. Spillet går i gang, men jeg får ikke krysset av tallene som blir ”ropt” opp, det gjøres automatisk. Gurimalla, så kjedelig! Det er jo nesten hele poenget at spillet skal engasjere, og det gjør det ikke når jeg like godt kan gå i kantina å drikke kaffe. Kanskje det er en genistrek fra Betsson at jeg kjeder meg. Fordi jeg ikke kan krysse av bruker jeg tre kroner av gangen på minislotsmaskinen, og 2 kroner av gangen på skrapeloddene. Og pengene går veldig fort...


Underveis i spillet: Vi er tre stykker som spiller, og jeg forsøker å få litt liv i chatten ved å røpe hvor mange tall jeg er fra å få bingo. Dessverre blir ingen blir med på leken. I løpet av kort tid bruker jeg cirka sytti kroner på skrapelodd, og vinner cirka førti kroner, som jeg selvfølgelig spiller bort med en gang.

Konklusjon: Avkrysning må til for at jeg skal engasjere meg, og siden ikke en gang chatten var aktiv, kjedet jeg meg rett og slett litt, og brukte dessuten opp pengene veldig fort på skrapelodd og slotsmaskin. Siden er pen og oversiktelig, og avkrysning er en smakssak antar jeg, men jeg ble litt skuffet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer