Test av Betsson.com

Test av Betsson.com
Publisert
Sist oppdatert

Oppstart: Jeg satser 100 kroner, og må betale 2,25 kroner for å overføre penger med VISA. Gjerrigknarksystem. Men designen på siden er flott og gir meg casinoassiosasjoner, det er i grunn litt mer maskulint og tøft enn flere av de andre bingosidene.

Vi starter å spille: Fordi jeg nå har spilt nettbingo en gang allerede, skjønner jeg hvordan man kjøper brett og venter på neste spill. Spillet går i gang, men jeg får ikke krysset av tallene som blir ”ropt” opp, det gjøres automatisk. Gurimalla, så kjedelig! Det er jo nesten hele poenget at spillet skal engasjere, og det gjør det ikke når jeg like godt kan gå i kantina å drikke kaffe. Kanskje det er en genistrek fra Betsson at jeg kjeder meg. Fordi jeg ikke kan krysse av bruker jeg tre kroner av gangen på minislotsmaskinen, og 2 kroner av gangen på skrapeloddene. Og pengene går veldig fort...

Underveis i spillet: Vi er tre stykker som spiller, og jeg forsøker å få litt liv i chatten ved å røpe hvor mange tall jeg er fra å få bingo. Dessverre blir ingen blir med på leken. I løpet av kort tid bruker jeg cirka sytti kroner på skrapelodd, og vinner cirka førti kroner, som jeg selvfølgelig spiller bort med en gang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer