Test av Blue1bingo.com

Test av Blue1bingo.com
Publisert
Sist oppdatert

Oppstart: Enkelt å registrere seg, og enkelt å fylle på penger, jeg fyller på hundre kroner og får hundre kroner i bonus.

Vi starter å spille: Vanskelig å velge spill, fordi det ser ut som alle har høy jackpot, men lav gevinst. Det viser seg å stemme. Hver bong, som er tre ganger større enn de andres bonger, koster 10 kroner, og standard premie viser seg å være på cirka 16 kroner.

Underveis i spillet: Her får man heller ikke krysse av, og jeg kjeder meg fort. Engasjement er tydeligvis nøkkelen til avhengighet. På noen av de andre bingosidene skriver engasjerte spillere hvor mange tall de er fra bingo. Jeg forsøker å gjøre det samme her, men ingen av de andre 3-6 spillerne engasjerer seg. Pot for fem rader ligger på sørgelige 13 kroner. Det er ganske irriterende når jeg har kjøpt bingobonger for 120 kroner, altså resten av pengene. Fordi jeg kjeder meg. Men da har jeg altså spilt Norsk lunsjbingo.

Konklusjon: Veldig ålreit startbonus! Kjipt at gevinsten er så lav, men det kan være mer aktivitet på kvelden og ettermiddagen kanskje. Positivt at man kan velge mellom flere forskjellige spill.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer