Test av den nye Grandiosa-en

Grandiosa har slanket seg og kommer i to nye varianter. Her er dommen.

- God smak og litt mindre ”pappfølelse” enn tradisjonell Grandiosa, er en av dommene. Foto: Stabburet
- God smak og litt mindre ”pappfølelse” enn tradisjonell Grandiosa, er en av dommene. Foto: Stabburet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Pizza Grandiosa har vært Norges favorittpizza i mange år. Originalvarianten ble lansert i 1980, og siden da har det stadig dukket opp andre varianter på markedet.

Ferdigpizza har ikke det beste ryktet med tanke på helse. Tidligere i år testet DinSide Helse ferdigpizza for å avgjøre hvilken som er sunnest. Svaret overrasket oss veldig! Les hele pizzatesten her!

Det siste på pizzafronten er Grandiosa med tynnere bunn. Spørsmålet er hvor disse havner på sunnhetsskalaen?

Vi smaker på pizzaene! Nederst i artikkelen kan du lese hva folk mener.

Fæle fastfood faktaStyr unna saltbombeneFinanskrisen gjør deg feitDropp de dårlige matvanene

Sunnere alternativ

Ina Garthe, som jobber i ernæringsavdelingen ved Olympiatoppen og er doktorgradsstipendiat ved Norges idrettshøgskole, er klar i sin dom:

- Jeg vil si at det er sunnere å velge disse pizzatypene som har skinke eller kylling som fyll, og ikke bare ost. Det er fordi proteininnholdet øker og andelen mettet fett reduseres - og dermed blir også kaloriinnholdet lavere, sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer