Dagligvarer i Too Good To Go

Test av matbutikkenes forundringsposer

Er rimelige poser med mat som skal gå ut på dato, løsningen på matsvinnet - og for lommeboka? I vår test var det en av kjedene som utmerket seg med innholdet i sin forundringspose.

MATSVINN: Flere dagligvarebutikker tilbyr deg å handle «restevarer» hos tjenesten «Too good to go». Vi har sett på innholdet. Video: Eilin Lindvoll / Øystein Bergrud Fossum / Berit B. Njarga. Klipp: Tobias Fjeldvang / Dinside Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dinside har testet matsvinn-appen To Good To Go to ganger tidligere; en gang som alternativ til storbylunsj i London, og for å teste hva man får av mat til overs fra norske spisesteder.

Begge gangene var det litt varierende resultater, der vi i noen tilfeller gjorde et skikkelig kupp, samtidig som vi ble skuffet i andre tilfeller.

Denne gangen har vi valgt å sette dagligvareutvalget i appen på prøve, ettersom flere av butikkjedene nå tilbyr forundringsposer med variert utvalg til en rimelig penge.

Får du valuta for pengene når du bidrar til å kutte matsvinnet på denne måten?

Her er vår dom.

Slik har vi testet

Vi har sikret oss poser med dagligvarer fra tre av matvarekjedene som har avtale gjennom Too Good To Go: Extra, Meny og Joker.

Disse er kjøpt på en tilfeldig utvalgt dag i løpet av de siste par ukene, på følgende butikker: Extra på Hammerås i Eidsvoll kommune, Joker i Toftes gate i Oslo sentrum og Meny Tasta i Stavanger.

Vi har vurdert innholdet i posene etter hvor ferskt det er og hvor praktisk utvalget vi fikk var med tanke på å kutte matsvinnet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer