Test av Mermaidbingo.com

Test av Mermaidbingo.com
Publisert
Sist oppdatert

Oppstart: Enkelt og greit å sette inn penger. Jeg setter inn hundre kroner, og får hundre kroner i bonus. Til tross for at denne siden hovedsakelig går i brunt og gult, får jeg etter kort tid mistanke om at dette er enda en søster av Caliberbingo.com.

Vi starter å spille: Chatvertinnen CM_Lykke prøver å bli venn med meg og sier ”Hej Synne!”, jeg bestemmer meg for å være like hyggelig, og svarer ”Hei CM_Lykke!”. Hun ber meg kalle henne Lykke. Vi er allerede på fornavn, og jeg vinner to ganger. Ikke store summer, først 96 kroner og deretter 50, og det bidrar til at jeg kan spille lenger enn planen.

Underveis i spillet: Har en følelse av å være verdensmester. Har nå fått bingo x antall ganger, men spiller bort pengene nesten like fort som jeg har vunnet dem. Innser at hvis jeg bare kjøper mange nok brett ved hvert spill, så får jeg i hvert fall inn en bingo i løpet av en runde. Den erfaringen bestemmer jeg meg for å oversette til livet utenfor nettbingohallen.

Konklusjon: Som de andre søstrene er Mermaidbingo.com en fullverdig bingoside, og jeg ble selvfølgelig glad for hundre kroner bonus! Chatvertinnen er svært aktiv, og det samme er spillerne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer