TEST: Er du normal?

Er du normal? Helt sikker? Sjekk om du er akkurat som Ola og Kari Nordmann - 100 prosent normal norsk!

Publisert
Sist oppdatert

Hva er normalt?

Er det normalt å like pannekaker bedre enn bønner og brokkoli? Å synes at sommeren er deiligere enn vinteren? Å være gift fremfor ugift?

Beklager – dette element er ikke lenger tilgjengelig.

Normalt er et litt rart begrep, for er det egentlig noe som er mer normalt enn annet? Ja, må vi si. Delvis. I alle fall om vi skal tro diverse statistikker. For i dag kan du teste om du er helt normal - eller fullstendig unormal. Ifølge statistikkene:


Sjekk fasit

Normal eller unormal?

Hvor normal er du ifølge testen? (Avsluttet)
61-80 %(49%) 2114
41-60 %(33%) 1449
81-99 %(9%) 371
21-40 %(6%) 256
100 % :-)(2%) 93
0-20 %(1%) 46
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.Og bare for ordens skyld: Selv om du oppnår flest prosentpoeng i testen dersom du blir karakterisert som normal - ligger det i dette begrepet ingenting om at det er bedre å være normal enn unormal... Normal betyr rett og slett bare at du er som folk flest - og det kan som kjent både være en fordel og en ulempe.

Bemerk at det er fasit til testen. Når du har fått testresultatet ditt, kan du i fasitlisten få ytterligere informasjon om hva som er mest normalt.

Kilder: Statistisk Sentralbyrå (SSB), Verdipapirforndenes forening (VFF), Arbeids- og velferdsforvaltningen (NAV), Transportøkonomisk Institutt (TOI), Finansnæringens Hovedorganisasjon (FNH) og Kultur- og kirkedepartementet (ODIN).

(Artikkelen er tidligere publisert på DinSide.)

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer