TEST: Piratkopierte DVDer

FILM: Ringenes Herre - To tårn, Star Trek Nemesis og The Recruit. I forrige uke bestilte vi tre piratkopierte DVD-filmer via nettet. Ble vi rundlurt?

Publisert
Sist oppdatert

At det florerer med piratkopierte DVD-filmer på nettet er ingen overraskelse - vi har selv advart om en norsk nettbutikk som selger slike filmer. Men mens film-bransjen advarer strømmer tydeligvis kundene til, for utvalget blir stadig større.

Vi har derfor satt piratene under lupen: Får du valuta for pengene - eller blir du rundlurt?

Ikke smart

La det være helt klart: DinSide anbefaler ikke at du bestiller piratkopierte DVD-filmer. Fellene er flere, men de viktigste er at du ikke kan .... stole på at du vil få varene.. frykten for at kredittkortet ditt vil bli tappet, eller...at du vil få nye filmer dersom det skulle være noe galt med produktene.

Butikken(e)

Selve nettbutikken der vi valgte filmene het buysdvd.com, og har base i Malaysia. Selve kunderegistreringen og betalingen skjedde imidlertid på nettsidene til ccnow.com, som blir omtalt som en amerikanskbasert agent.

Ccnow.com (står for credit card now) er et selskap som driver med betalingsformidling for nettbutikker. Buysdvd.com er kun en av flere kunder.

Dagens pirater er forøvrig ikke tapt bak en stol. Både det å finne filmene, registrere seg som kunde, og å fullføre handelen var nemlig både enkelt og brukervennlig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer