Fårikålsesongen er her. Lukta av fårikål sprer seg i landets trappeoppganger like fort som høstløvet i skogen. Den tradisjonsrike matretten har entusiastiske tilbedere, mens andre hater sammensetningen kokt kjøtt og kål. Retten trenger neppe ytterligere introduksjon.
Få maten til å strekke seg lengre
Hvor bør du handle hvis du skal spise fårikål i helgen? Vi har undersøkt hvilken butikk som har billigst kjøtt, kål og pepper.
- Det er klare prisforskjeller hos butikkene. Men i forhold til hvor flott kjøttet er, så er prisene på fårikålkjøtt ganske lave, sier Oda Christensen, matformidler hos Opplysningskontoret for kjøtt.
Rimi og Ica Supermarked har blitt billigere de siste månedene
Vi har dessverre ikke hatt muligheten til å undersøke kvaliteten på kjøttet. Noen av prisene er for norsk kjøtt, og noen for utenlandsk kjøtt, og da blir det naturligvis forskjell i prisen.
Kroneksempelet er Rema 1000 som tidligere denne uken reklamerte for "fårikålkjøtt av årets lam". Årets lam viste seg å være frosset lam fra New Zealand, og Rema 1000 innrømmet glippen.
For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn
Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.
Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger