Ti år med ereksjon

Charles Lennon må leve resten av livet med en smertefull og pinlig ereksjon. Det er verdt 2,5 millioner kroner, mener domstolen.

Publisert
Sist oppdatert

Charles Lennon (68) var en ”altmuligmann” som hadde problemer med potensen. I 1996, omtrent to år før Viagra kom på markedet, fikk han satt inn en stål- og plastimplantasjon i penisen.

Produktet var laget for å gi impotente menn mulighet til å ”posisjonere” penisen for å ha sex. Når akten var ferdig, skulle han kunne senke den igjen.

Men noe gikk galt i Lennons tilfelle. Han kunne ikke senke penisen etter ereksjonen. Siden den gang har han hatt konstant ereksjon.

I tillegg til å være ubehagelig, gir dette ham flere problemer. Han kan ikke klemme noen, kan ikke sykle, og badebukser er det umulig å bruke. Ikke bare er den langvarige ereksjonen smertefull: Den er, forståelig nok, svært pinlig også. Han har endt opp som en einstøing, som ikke engang klarer å være komfortabel sammen med barnebarna.

På grunn av helseproblemer, kan ikke Lennon få fjernet implantatet.

I 2004 ble selskapet bak produktet dømt til å betale ham 750 000 dollar (4 719 000 kroner). Dette syntes de var for dyrt, anket, og fikk redusert erstatningen til 400 000 dollar (2 516 800 kroner). Forrige uke besluttet retten at han ikke skal få mer penger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer