Ti på topp uke 1

Spennende saker på DinSide Økonomi i årets første uke.

Publisert

DinSide Økonomis lesere var spesielt opptatt av hvordan de kan spare penger i forbindelse med reiser denne uken. Men på vår Ti på topp finner du også saker som handler om din privatøkonomi i året som kommer. Både selvangivelsen, strøm, forsikring og kontantstøtte er behandlet i de ti mest leste artiklene denne uken. I tillegg finner du en test av brettspill og en omtale av DinSides nyskapning - DinSide Auksjon.

1: 2104 TARGET="_top">Kjør gratis til jobb!Du kan faktisk kjøre gratis til jobben. Her kan du lese hvordan.

2: 2062 TARGET="_top">Lever selvangivelsen på Internett!I år trenger du ikke levere selvangivelsen før i slutten av april. Og det kan faktisk gjøres over nettet!

3: 2051 TARGET="_top">Staten betaler din arbeidsreise!Det nye statsbudsjettet gir de fleste pendlere billigere arbeidsreiser.

4: 2099 TARGET="_top">Glem flytoget!Det er billigere og nesten like raskt å reise med andre tog enn flytoget til Gardermoen.

5: 2031 TARGET="_top">Gjøre og ikke gjøre i 1999Vi gir deg noen praktiske tips for din privatøkonomi i det nye året.

6: 1762 TARGET="_top">Har du aldri byttet e-verk?Du kan spare mye på å bytte e-verk, og DinSide gjør det lett for deg med vår strømkalkulator.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer