Ti på topp uke 2

Våre lesere er stadig opptatt av renter, lønn og skatt.

Publisert

Har du gått glipp av våre privatøkonomiske tips i uken som gikk? Her er de ti mest leste artiklene fra DinSide Økonomi.

1: 2104 TARGET="_top">Kjør gratis til jobbDet er faktisk mulig etter de nye skattereglene.

2: 1931 TARGET="_top">BensinpriseneVår populære og dagsaktuelle innsamlingsaksjon med daglig oppdaterte bensinpriser.

3: 2132 TARGET="_top">Internettabonnement: Tele2 stadig langt billigereEn prisammenligning mellom de største Internettleverandørene viser at Tele2 er det billigste.

4: 2154 TARGET="_top">Kan jeg få feriepengene nå?Trenger du ekstra penger i januar, kan du be om å få utbetalt feriepengene nå. Men du kan ikke kreve det...

5: 2062 TARGET="_top">Lever selvangivelsen på InternettI år trenger du ikke stresse med selvangivelsen i januar. I april kommer den, og noen kan faktisk levere den via telefon eller nett.

6: 2127 TARGET="_top">Friske får høyere lønn!Et tiltak som forsøkes for å redusere sykefraværet i norske bedrifter, er å gi bonus til de friske arbeidstakerne.

7: 2141 TARGET="_top">Snart enklere å krympe telefonregningenFra sommeren kan du velge fast prefiks på telefonsamtalene dine, slik at du slipper å taste 15xx før du ringer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer