Ti på topp uke 42

Hver uke vil vi gi deg en oversikt over hvilke artikler som er mest lest den siste uken.

Publisert

Liker du de samme artiklene som de andre? Er det spennende tema du har gått glipp av den siste uken? Det finner du ut ved å kikke på DinSide Økonomis mest leste artikler sist uke.

Her finner du en test av de store internettkjøpesenterne i Norge. Annet internettstoff handler om hårreisende svindlere på nettet.

Gå heller ikke glipp av DinSide Økonomis siste nyvinning, flypriskalkulatoren. Selvfølgelig laget til ære for den nye hovedflyplassen. I artikkelserien om Veien til Gardermoen kan du finne ut hvordan du reiser til den nye flyplassen og hva de forskjellige reisemåtene koster deg.

DinSide kan hjelpe deg på andre måter også. I artikkelen "DinSide gjør jobben for deg" kan du lese hvilke tilbud innen strøm, bank og mobiltelefon som var best i uken som gikk. Her vil du også finne linker til våre nyttige verktøy knyttet til disse temaene. I en annen artikkel forteller vi hvor i landet du får billigst bensin.

Med en usikker økonomisk situasjon kan det være interessant å vite om du egentlig er kredittverdig. Dette er temaet for en av våre mest leste artikler sist uke. I en annen artikkel presenteres også en bank som ser ut til å ta kundenes behov på alvor med sitt nye lånetilbud.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer