Ti på topp uke 43

Publisert

Liker du de samme artiklene som de andre? Er det spennende tema du har gått glipp av den siste uken? Det finner du ut ved å kikke på DinSide Økonomis mest leste artikler sist uke.

MEST LEST UKE 43

1 De beste InternettbankeneDinSide har testet 59 internettbanker, og kåret Norges beste nettbank.

2 Jeg vil eie en bil kalkulatorDenne kalkulatoren forteller deg hvor mye en bil egentlig koster i året, og ble presentert på NRK Økotrim denne uken.

3 DinSide tester BilforsikringDet er store forskjeller i bilforsikringspriser hos de ulike forsikringsselskapene. DinSide har sett nærmere på åtte av dem, og plukket ut de beste.

4 Norges beste internettkjøpesenterLurer du på hvor du bør handle på nett. I Norges beste internettkjøpesenter finner du gode tilbud og mange butikker samlet under samme nettsted.

5 Sex, bra for internett?Er det porno som har drevet frem utviklingen på internett?

6 Haik på internett Det er nå lansert et norsk nettsted hvor du kan møte andre billister, og gå sammen om å pendle til jobb.

7 FlykalkulatorDinSide har laget en flypriskalkulator, hvor du kan finne det billigste flyselskapet på innenriksruter i Norge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer