Ti på topp uke 44

Publisert

Liker du de samme artiklene som de andre? Er det spennende tema du har gått glipp av den siste uken? Det finner du ut ved å kikke på DinSide Økonomis mest leste artikler sist uke.

MEST LEST UKE 44

1 De beste InternettbankeneDinSide har testet 59 internettbanker, og kåret Norges beste nettbank.

2 Start din egen nettbutikkVil du bli internettmillionær, kan det være en ide å starte opp en nettbutikk. DinSide forteller deg hvordan du går frem.

3 FlykalkulatorDinSide har laget en kalkulator som finner ut hvilket flyselskap som er billigst i Norge.

4 Bli en bedre sjef Vil du utvikle deg som sjef, eller ønsker noen gode råd om hvordan å være en god leder. Les denne artikkelen. 5 Prute og gratisskolenDinSide har prutet på alt fra forlovelsesringer til tørketromler. I tillegg forteller vi deg hvordan du får et gratis liv.

6 Får barna nok lommepenger? Klager barna over for lite lommepenger. Vi har gjennomsnittstallene for hele Norge.

7 Hva koster det å bytte bank ?Er det gratis å flytte dine sparekontoer til en annen bank, eller må du betale skyhøye gebyrer ?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer